• Se spune ca datingul este statistica si ca trebuie sa intalnesti cel putin 100 de persoane pana o gasesti pe cea potrivita.
 • Cum ar fi insa sa ai un Matchmaker Personal care sa iti reduca efortul de timp si energie si sa faca el in locul tau munca de cautare si selectie? Tu vei intalni doar acele persoane care se apropie cel mai mult de dorintele tale.
 • Vei lucra cu un consultant dedicat care, dupa ce te-a cunoscut, a inteles asteptarile si dorintele tale, si iti va oferi o lista scurta de posibili parteneri.
 • Primul tau pas este sa ne povestesti despre tine, creandu-ti un cont si completand formularul de aplicare care te va inregistra in baza noastra de date. Confidentialitatea datelor tale este asigurata.
 • Daca ai intrebari ne poti scrie pe adresa [email protected] sau ne poti da un telefon la 0724 173 277.
×

Termeni si conditii

Iti recomandam sa citesti cu atentie acest Acord. El stabileste termenii si conditiile in care iti punem la dispozitie serviciile noastre prin intermediul site-ului www.umbrellafortwo.ro

Definitii

Termenii "umbrellafortwo.ro", "site-ul", "SC Umbrella For Two SRL", "noi", "compania", „Administratorul” reprezinta firma SC Umbrella For Two SRL si serviciile sale.

S.C. Umbrella For Two SRL are sediul social in Mun. Craiova, Str. Constantin Argetoianu, nr. 1, bloc BB’, scara 5, ap. 8, judetul Dolj, si este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J16/505/2015, cod unic de inregistrare 34296980.

Prin termenul "Utilizatorul" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-urile din reteaua umbrellafortwo.ro, indiferent de motiv.

Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Umbrella For Two SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizeaza Utilizatorii despre ei. Scopul colectarii datelor este: livrarea de servicii de matchmaking si dating.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Administratorul Site-ului si Utilizatorii inteleg si accepta ca o parte din datele pe care le furnizeaza pot fi dezvaluite catre partenerii contractuali ai Administratorului Site-ului, doar in masura strict necesara pentru realizarea in conditii optime a serviciului oferit.

Administratorul Site-ului este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 35350.

Acceptarea acordului de utilizare

Site-ul, serviciile si continutul www.umbrellafortwo.ro le sunt oferite utilizatorilor conditionat de acceptarea acestora fara nici o modificare a termenilor si conditiilor din prezentul acord. Daca Utilizatorul nu accepta termenii si conditiile din acest document, nu poate folosi site-ul www.umbrellafortwo.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului, utilizatorul indica ca accepta sa respecte "Termenii si Conditiile" companiei. Ne rezervam dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile acestui Acord, cat si aspectul, optiunile, textul, facilitatile site-ului, prin actualizarea acestei pagini. Utilizatorului ii este recomandat sa viziteze aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document il obliga legal, pentru a lua la cunostinta de orice modificare. Folosirea in continuare a serviciilor site-urilor www.umbrellafortwo.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului acord. Orice schimbari survenite vor fi introduse pe site sau vor fi anuntate prin e-mail, in functie de decizia noastra. Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din termenii si conditiile de utilizare sau termenii si conditiile de utilizare in intregime, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori. Utilizatorii accepta in mod expres faptul ca simpla utilizare sau accesare a serviciului www.umbrellafortwo.ro sau a oricaruia dintre componentele acestuia semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarii sau modificarilor operate. In orice situatie in care oricare dintre utilizatori are obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din termeni si conditii generale, respectivul utilizator are obligatia de a inceta de indata utilizarea serviciului www.umbrellafortwo.ro sau a oricaruia dintre componentele acestuia.

Inscriere

Pentru a beneficia de serviciile oferite de www.umbrellafortwo.ro este necesara obtinerea unui nume de utilizator si a unei parole. De asemenea, utilizatorul trebuie sa completeze in formularul de inscriere cateva date personale obligatorii. Acestea trebuie sa fie actuale, clare si complete. In cazul in care informatiile furnizate se dovedesc a fi false, incomplete sau inexacte ne rezervam dreptul de a inceta sau suspenda contul si de a refuza incercarea curenta sau viitoare de folosire a site-ului. Orice prejudiciu moral care atenteaza la imaginea site-ului, limbajul total abuziv si contrar bunului simt atrage de asemenea dupa sine suspendarea sau desfiintarea contului utilizatorului.

Toate informatiile care pot conduce catre identificarea utilizatorului – nume de familie, adresa, adresa de email, etc. precum si mesajele private sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite nici unei terte parti, exceptie facand cazurile in care legea ne obliga.

La inscriere, vom solicita suficiente informatii care sa indice faptul ca utilizatorul are cel putin 18 ani. Devenind membru, acesta sustine si garanteaza ca are cel putin 18 ani. Cu toate acestea, nu putem avea garantia ca fiecare membru se incadreaza in limita de varsta. Nu ne asumam responsabilitatea pentru utilizarea site-ului de catre persoane minore care au incalcat acest Acord.

Contul, parola si securitatea datelor

Utilizatorul nu trebuie sa comunice nimanui codul de activare, parola sau sa permita accesul altui utilizator la cont. De asemenea, prin prezentul Acord acesta se angajeaza sa nu cedeze sau sa vanda accesul la site prin contul sau.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru securitatea contului si parolei, precum si pentru orice activitati desfasurate pe site prin intermediul contului sau.

Fiecare utilizator va avea un singur cont pe site. In cazul in care descoperim ca are mai multe conturi in acelasi timp, ne rezervam dreptul de a le anula si chiar de a ii interzice accesul pe site.

Utilizatorul este de acord sa ne sesizeze in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii acestuia. Este de asemenea de acord sa foloseasca butonul de iesire din contul sau cand doreste sa paraseasca site-ul. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nicio paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi.

Compania, daca considera de cuviinta, poate bloca parola utilizatorului, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiaza, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv sau fara motiv. Compania poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila. Orice incetare a accesului la serviciile Companiei, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare prealabila, utilizatorul luand la cunostinta si fiind de acord ca Compania poate dezactiva sau sterge imediat contul din cadrul site-urilor umbrellafortwo.ro si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile umbrellafortwo.ro. Mai mult, umbrellafortwo.ro nu va fi raspunzatoare fata de utilizator sau orice terta persoana in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul umbrellafortwo.ro

Conduita online

Devenind membru, utilizatorul este de acord cu urmatoarele:

 • Este unic si direct responsabil pentru continutul informatiilor introduse pe site sau transmise altor membri.
 • Nu va introduce pe site si nu va transmite catre alti membri materiale obscene, jignitoare, agresive, discriminatorii, defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violeaza in orice fel drepturile partilor implicate.
 • Va utiliza serviciile oferite de site in conformitate cu regulamentul.
 • Nu va include in profilul sau numere de telefon, adrese, nume de familie, adrese de e-mail, informatii cu conotatii obscene, informatii confidentiale despre alte persoane.
 • Nu va introduce pe site fotografii care contin nuduri, informatii confidentiale sau care au copyright. Ne rezervam dreptul de a respinge orice fotografie care nu respecta aceste restrictii.
 • Nu va folosi site-ul pentru a face reclama in scopul cumpararii sau vanzarii de produse sau in orice alte scopuri.
 • Nu va insinua ca anumite informatii introduse pe site sunt furnizate de noi, fara a avea acordul nostru prealabil.
 • Nu va culege si pastra informatii despre alti utilizatori, indiferent de scopul urmarit, fara acordul lor prealabil.
 • Nu va introduce pe site, nu va distribui sau reproduce materiale care au copyright, sunt marci inregistrate sau alte informatii confidentiale fara acordul prealabil al proprietarului.
 • Nu va sterge informatiile despre copyright, drepturi de autor sau orice alte materiale incluse pe site.
 • Nu va introduce pe site si nu va transmite prin intermediul lui, indiferent de modalitate, materiale care contin virusi, fisiere sau programe menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze functionarea hard/soft a calculatorului.
 • Nu va modifica, copia, traduce, vinde, adapta nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmarit.
 • Nu va avea conturi multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt folosite pe aceeasi tema.
 • Este singurul raspunzator de relatiile sale cu ceilalti utilizatori. Ne rezervam dreptul, dar fara a avea obligatia, de a monitoriza eventualele dispute dintre utilizatori.

In cazul incalcarii prevederilor din prezentul Acord sau atunci cand exista indicii sau repere privind incalcarea prevederilor prezentului Acord, Administratorul isi rezerva dreptul de a aplica, in orice mod, potrivit propriei sale optiuni discretionare sau la cererea oricarei autoritati, fara a fi obligat sa justifice in vreun mod actiunea, fara a fi obligat sa indeplineasca alta formalitate si fara a fi tinut sa justifice motivele, oricare din urmatoarele masuri: emiterea de avertismente; suspendarea, in intregime sau partial, a contului; restrictionarea, in intregime sau partial, a accesului la cont / sectiuni ale contului; anularea contului utilizatorului.

Persoanele al caror cont sau acces la serviciile noastre a fost suspendat, restrictionat, retras sau interzis din orice motiv, precum si persoanele care au incalcat in orice mod prevederile din prezentul Acord nu mai au dreptul de a utiliza serviciile noastre. In toate cazurile in care noi apreciem ca sunt indeplinite cerintele mentionate vom putea lua de indata, fara nicio notificare prealabila, masurile pe care le consideram necesare pentru a interzice acestor persoane utilizarea serviciilor noastre, indiferent care sunt conturile utilizate de aceste persoane si indiferent daca serviciile sunt oferite contra cost.

In cazul suspendarii contului pentru incalcarea prevederilor din prezentul Acord, sumele platite nu se returneaza indiferent de serviciul achitat, ele putand fi folosite dupa reactivarea contului pana la finalul perioadei platite.

Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

Politica de copyright

Toti utilizatorii trebuie sa respecte drepturile de proprietate si intimitate ale celorlalti membri. Odata cu introducerea pe site a unui material, utilizatorul garanteaza ca are drept de proprietate asupra lui sau ca are aprobare din partea proprietarului pentru utilizarea materialului in conformitate cu Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului. Administratorul site-ului nu pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care utilizatorii le furnizeaza sau le posteaza. Transmitand asemenea materiale, inlcusiv fotografii, utilizatorul este de acord sa acorde gratuit Administratorului site-ului permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le copieze, distribuie, transmite, publice in orice format media si prin orice canale media, reproduca, modifice si sa traduca, de a mentiona numele sau in legatura cu materialul pe care l-a transmis si dreptul de a cesiona la randul lui, gratuit sau contra cost, toate aceste drepturi oricarui partener al Administratorului site-ului. Utilizatorul nu poate si nu va pretinde nicun fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus iar Administratorul site-ului nu va putea fi obligat la plata niciunei compensatii catre utilizator sau catre tertii care revendica drepturi asupra materialului publicat.

Utilizatorul este singurul raspunzator pentru prejudiciile cauzate tertilor prin utilizarea materialelor conform paragrafului precedent. Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun fel drepturile de autor sau alte drepturi pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Administratorului site-ului, ci numai raspunderea persoanelor respective.

In cazul in care constati ca o copie a unui material personal este disponibila pe site fara acordul tau sau ca acesta incalca drepturile de autor, te rugam sa ne informezi mentionand:

 • o descriere a materialului respectiv;
 • unde poate fi gasit pe site;
 • telefonul si adresa ta de e-mail.

Informatii furnizate de membri

In momentul in care utilizatorul completeaza chestionarul de inscriere si ne ofera detalii despre sine, este de acord sa le utilizam pentru crearea profilului sau. Bineinteles ca anumite informatii care il pot identifica - nume, adresa, adresa de email, numere de telefon etc, sunt strict confidentiale, nu vor fi afisate pe site si nu vor fi furnizate nici unei terte parti, cu exceptia cazurilor in care legea ne obliga. La randul sau, utilizatorul trebuie sa respecte politica noastra de pastrare a securitatii si confidentialitatii informatiilor.

Non-garantii

Compania ofera serviciile site-ului ca atare, dar nu ofera niciun fel de garantie pentru:

 • securitatea utilizatorilor site-ului
 • eventualele erori, intreruperi sau pierderea conexiunii
 • eventualele nemultumiri legate de aspectul si functionarea site-ului
 • eventualele defectiuni ale liniei telefonice sau alte tipuri de defectiuni care impiedica accesul la Internet.

Reclamatii

Pentru rezolvarea eventualelor reclamatii referitoare la serviciile oferite de site, contacteaza echipa de asistenta clienti la adresa de e-mail [email protected]

Nota proprietarului

Toate siglele, suportul si materialele initiale aflate pe site sunt proprietatea site-ului. Copierea, traducerea sau folosirea lor in orice scopuri fara acordul proprietarului vor fi sanctionate conform legii si prezentului Acord.

Prevederi generale

Respectarea prezentului Acord stabilit in termenii si conditiile de mai sus este obligatorie pentru toti utilizatorii, fara exceptie. Orice incalcare a acordului este sanctionata in functie de decizia noastra si poate conduce oricand la anularea contului si la interzicerea accesului pe site.

In formularul de inscriere, fiecare utilizator certifica faptul ca a citit prezentul Acord si ca este de acord sa respecte in totalitate termenii si conditiile acestuia.

INCHIDE ×