• Se spune ca datingul este statistica si ca trebuie sa intalnesti cel putin 100 de persoane pana o gasesti pe cea potrivita.
 • Cum ar fi insa sa ai un Matchmaker Personal care sa iti reduca efortul de timp si energie si sa faca el in locul tau munca de cautare si selectie? Tu vei intalni doar acele persoane care se apropie cel mai mult de dorintele tale.
 • Vei lucra cu un consultant dedicat care, dupa ce te-a cunoscut, a inteles asteptarile si dorintele tale, si iti va oferi o lista scurta de posibili parteneri.
 • Primul tau pas este sa ne povestesti despre tine, creandu-ti un cont si completand formularul de aplicare care te va inregistra in baza noastra de date. Confidentialitatea datelor tale este asigurata.
 • Daca ai intrebari ne poti scrie pe adresa [email protected] sau ne poti da un telefon la 0724 173 277.
×

Actualizata la 22 octombrie 2019

Iti recomandam sa citesti cu atentie acest Acord. El stabileste termenii si conditiile in care iti punem la dispozitie serviciile noastre prin intermediul site-urilor www.umbrellafortwo.ro si clients.umbrellafortwo.ro

Definitii

Termenii "umbrellafortwo.ro", "site-ul", "SC Umbrella For Two SRL", "noi", "compania", „Administratorul” reprezinta firma SC Umbrella For Two SRL si serviciile sale.

S.C. Umbrella For Two SRL are sediul social in Mun. Craiova, Str. Constantin Argetoianu, nr. 1, bloc BB’, scara 5, ap. 8, judetul Dolj, si este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J16/505/2015, cod unic de inregistrare 34296980.

Prin termenul "Utilizatorul" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-urile din reteaua umbrellafortwo.ro, indiferent de motiv.

Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Umbrella For Two SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizeaza Utilizatorii despre ei. Scopul colectarii datelor este: livrarea de servicii de matchmaking si dating.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Administratorul Site-ului si Utilizatorii inteleg si accepta ca o parte din datele pe care le furnizeaza pot fi dezvaluite catre partenerii contractuali ai Administratorului Site-ului, doar in masura strict necesara pentru realizarea in conditii optime a serviciului oferit.

Administratorul Site-ului este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 35350.

Acceptarea acordului de utilizare

Site-ul, serviciile si continutul www.umbrellafortwo.ro le sunt oferite utilizatorilor conditionat de acceptarea acestora fara nici o modificare a termenilor si conditiilor din prezentul acord. Daca Utilizatorul nu accepta termenii si conditiile din acest document, nu poate folosi site-ul www.umbrellafortwo.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului, utilizatorul indica ca accepta sa respecte "Termenii si Conditiile" companiei. Ne rezervam dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile acestui Acord, cat si aspectul, optiunile, textul, facilitatile site-ului, prin actualizarea acestei pagini. Utilizatorului ii este recomandat sa viziteze aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document il obliga legal, pentru a lua la cunostinta de orice modificare. Folosirea in continuare a serviciilor site-urilor www.umbrellafortwo.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului acord. Orice schimbari survenite vor fi introduse pe site sau vor fi anuntate prin e-mail, in functie de decizia noastra. Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din termenii si conditiile de utilizare sau termenii si conditiile de utilizare in intregime, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori. Utilizatorii accepta in mod expres faptul ca simpla utilizare sau accesare a serviciului www.umbrellafortwo.ro sau a oricaruia dintre componentele acestuia semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarii sau modificarilor operate. In orice situatie in care oricare dintre utilizatori are obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din termeni si conditii generale, respectivul utilizator are obligatia de a inceta de indata utilizarea serviciului www.umbrellafortwo.ro sau a oricaruia dintre componentele acestuia.

Inscriere

Pentru a beneficia de serviciile oferite de www.umbrellafortwo.ro este necesara obtinerea unui nume de utilizator si a unei parole. De asemenea, utilizatorul trebuie sa completeze in formularul de inscriere cateva date personale obligatorii. Acestea trebuie sa fie actuale, clare si complete. In cazul in care informatiile furnizate se dovedesc a fi false, incomplete sau inexacte ne rezervam dreptul de a inceta sau suspenda contul si de a refuza incercarea curenta sau viitoare de folosire a site-ului. Orice prejudiciu moral care atenteaza la imaginea site-ului, limbajul total abuziv si contrar bunului simt atrage de asemenea dupa sine suspendarea sau desfiintarea contului utilizatorului.

Toate informatiile care pot conduce catre identificarea utilizatorului – nume de familie, adresa, adresa de email, etc. precum si mesajele private sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite nici unei terte parti, exceptie facand cazurile in care legea ne obliga.

La inscriere, vom solicita suficiente informatii care sa indice faptul ca utilizatorul are cel putin 18 ani. Devenind membru, acesta sustine si garanteaza ca are cel putin 18 ani. Cu toate acestea, nu putem avea garantia ca fiecare membru se incadreaza in limita de varsta. Nu ne asumam responsabilitatea pentru utilizarea site-ului de catre persoane minore care au incalcat acest Acord.

Contul, parola si securitatea datelor

Utilizatorul nu trebuie sa comunice nimanui codul de activare, parola sau sa permita accesul altui utilizator la cont. De asemenea, prin prezentul Acord acesta se angajeaza sa nu cedeze sau sa vanda accesul la site prin contul sau.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru securitatea contului si parolei, precum si pentru orice activitati desfasurate pe site prin intermediul contului sau.

Fiecare utilizator va avea un singur cont pe site. In cazul in care descoperim ca are mai multe conturi in acelasi timp, ne rezervam dreptul de a le anula si chiar de a ii interzice accesul pe site.

Utilizatorul este de acord sa ne sesizeze in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii acestuia. Este de asemenea de acord sa foloseasca butonul de iesire din contul sau cand doreste sa paraseasca site-ul. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nicio paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi.

Compania, daca considera de cuviinta, poate bloca parola utilizatorului, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiaza, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv sau fara motiv. Compania poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.
Orice incetare a accesului la serviciile Companiei, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare prealabila, utilizatorul luand la cunostinta si fiind de acord ca Compania poate dezactiva sau sterge imediat contul din cadrul site-urilor umbrellafortwo.ro si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile umbrellafortwo.ro.
Mai mult, umbrellafortwo.ro nu va fi raspunzatoare fata de utilizator sau orice terta persoana in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul umbrellafortwo.ro

Conduita online

Devenind membru, utilizatorul este de acord cu urmatoarele:

 • Este unic si direct responsabil pentru continutul informatiilor introduse pe site sau transmise altor membri.
 • Nu va introduce pe site si nu va transmite catre alti membri materiale obscene, jignitoare, agresive, discriminatorii, defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violeaza in orice fel drepturile partilor implicate.
 • Va utiliza serviciile oferite de site in conformitate cu regulamentul.
 • Nu va include in profilul sau numere de telefon, adrese, nume de familie, adrese de e-mail, informatii cu conotatii obscene, informatii confidentiale despre alte persoane.
 • Nu va introduce pe site fotografii care contin nuduri, informatii confidentiale sau care au copyright. Ne rezervam dreptul de a respinge orice fotografie care nu respecta aceste restrictii.
 • Nu va folosi site-ul pentru a face reclama in scopul cumpararii sau vanzarii de produse sau in orice alte scopuri.
 • Nu va insinua ca anumite informatii introduse pe site sunt furnizate de noi, fara a avea acordul nostru prealabil.
 • Nu va culege si pastra informatii despre alti utilizatori, indiferent de scopul urmarit, fara acordul lor prealabil.
 • Nu va introduce pe site, nu va distribui sau reproduce materiale care au copyright, sunt marci inregistrate sau alte informatii confidentiale fara acordul prealabil al proprietarului.
 • Nu va sterge informatiile despre copyright, drepturi de autor sau orice alte materiale incluse pe site.
 • Nu va introduce pe site si nu va transmite prin intermediul lui, indiferent de modalitate, materiale care contin virusi, fisiere sau programe menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze functionarea hard/soft a calculatorului.
 • Nu va modifica, copia, traduce, vinde, adapta nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmarit.
 • Nu va avea conturi multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt folosite pe aceeasi tema.
 • Este singurul raspunzator de relatiile sale cu ceilalti utilizatori. Ne rezervam dreptul, dar fara a avea obligatia, de a monitoriza eventualele dispute dintre utilizatori.

In cazul incalcarii prevederilor din prezentul Acord sau atunci cand exista indicii sau repere privind incalcarea prevederilor prezentului Acord, Administratorul isi rezerva dreptul de a aplica, in orice mod, potrivit propriei sale optiuni discretionare sau la cererea oricarei autoritati, fara a fi obligat sa justifice in vreun mod actiunea, fara a fi obligat sa indeplineasca alta formalitate si fara a fi tinut sa justifice motivele, oricare din urmatoarele masuri: emiterea de avertismente; suspendarea, in intregime sau partial, a contului; restrictionarea, in intregime sau partial, a accesului la cont / sectiuni ale contului; anularea contului utilizatorului.

Persoanele al caror cont sau acces la serviciile noastre a fost suspendat, restrictionat, retras sau interzis din orice motiv, precum si persoanele care au incalcat in orice mod prevederile din prezentul Acord nu mai au dreptul de a utiliza serviciile noastre. In toate cazurile in care noi apreciem ca sunt indeplinite cerintele mentionate vom putea lua de indata, fara nicio notificare prealabila, masurile pe care le consideram necesare pentru a interzice acestor persoane utilizarea serviciilor noastre, indiferent care sunt conturile utilizate de aceste persoane si indiferent daca serviciile sunt oferite contra cost.

In cazul suspendarii contului pentru incalcarea prevederilor din prezentul Acord, sumele platite nu se returneaza indiferent de serviciul achitat, ele putand fi folosite dupa reactivarea contului pana la finalul perioadei platite.

Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

Politica de copyright

Toti utilizatorii trebuie sa respecte drepturile de proprietate si intimitate ale celorlalti membri. Odata cu introducerea pe site a unui material, utilizatorul garanteaza ca are drept de proprietate asupra lui sau ca are aprobare din partea proprietarului pentru utilizarea materialului in conformitate cu Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului. Administratorul site-ului nu pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care utilizatorii le furnizeaza sau le posteaza. Transmitand asemenea materiale, inlcusiv fotografii, utilizatorul este de acord sa acorde gratuit Administratorului site-ului permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le copieze, distribuie, transmite, publice in orice format media si prin orice canale media, reproduca, modifice si sa traduca, de a mentiona numele sau in legatura cu materialul pe care l-a transmis si dreptul de a cesiona la randul lui, gratuit sau contra cost, toate aceste drepturi oricarui partener al Administratorului site-ului. Utilizatorul nu poate si nu va pretinde nicun fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus iar Administratorul site-ului nu va putea fi obligat la plata niciunei compensatii catre utilizator sau catre tertii care revendica drepturi asupra materialului publicat.

Utilizatorul este singurul raspunzator pentru prejudiciile cauzate tertilor prin utilizarea materialelor conform paragrafului precedent. Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun fel drepturile de autor sau alte drepturi pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Administratorului site-ului, ci numai raspunderea persoanelor respective.

In cazul in care constati ca o copie a unui material personal este disponibila pe site fara acordul tau sau ca acesta incalca drepturile de autor, te rugam sa ne informezi mentionand:

 • o descriere a materialului respectiv;
 • unde poate fi gasit pe site;
 • telefonul si adresa ta de e-mail.

Informatii furnizate de membri

In momentul in care utilizatorul completeaza chestionarul de inscriere si ne ofera detalii despre sine, este de acord sa le utilizam pentru crearea profilului sau. Bineinteles ca anumite informatii care il pot identifica - nume, adresa, adresa de email, numere de telefon etc, sunt strict confidentiale, nu vor fi afisate pe site si nu vor fi furnizate nici unei terte parti, cu exceptia cazurilor in care legea ne obliga. La randul sau, utilizatorul trebuie sa respecte politica noastra de pastrare a securitatii si confidentialitatii informatiilor.

Non-garantii

Compania ofera serviciile site-ului ca atare, dar nu ofera niciun fel de garantie pentru:

 • securitatea utilizatorilor site-ului
 • eventualele erori, intreruperi sau pierderea conexiunii
 • eventualele nemultumiri legate de aspectul si functionarea site-ului
 • eventualele defectiuni ale liniei telefonice sau alte tipuri de defectiuni care impiedica accesul la Internet.

Reclamatii

Pentru rezolvarea eventualelor reclamatii referitoare la serviciile oferite de site, contacteaza echipa de asistenta clienti la adresa de e-mail [email protected].

Nota proprietarului

Toate siglele, suportul si materialele initiale aflate pe site sunt proprietatea site-ului. Copierea, traducerea sau folosirea lor in orice scopuri fara acordul proprietarului vor fi sanctionate conform legii si prezentului Acord.

Prevederi generale

Respectarea prezentului Acord stabilit in termenii si conditiile de mai sus este obligatorie pentru toti utilizatorii, fara exceptie. Orice incalcare a acordului este sanctionata in functie de decizia noastra si poate conduce oricand la anularea contului si la interzicerea accesului pe site.

In formularul de inscriere, fiecare utilizator certifica faptul ca a citit prezentul Acord si ca este de acord sa respecte in totalitate termenii si conditiile acestuia.


Prelucrarea datelor cu caracter personal

Incepand cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene.

Acest Regulament este direct aplicabil si in Romania, urmarindu-se crearea unui cadru legislativ unitar si uniform pe teritoriul Uniunii Europene care sa nu mai necesite masuri nationale de implementare.

Regulamentul defineste datele personale ca orice fel de informatie despre o persoana fizica care poate duce, direct sau indirect, la identificarea acestei persoane.

In aceasta categorie sunt incluse numele, numerele de identificare, date despre locatie dar si orice alt tip de identificator online care este specific din punct de vedere fizic, psihologic, genetic, mental, economic, cultural sau social unei anumite persoane fizice.
Informatiile despre locatie sau identificatorii online vor fi considerate date personale.

Societatea S.C. UMBRELLA FOR TWO S.R.L. a aplicat si respectat permanent prevederile legislatiei in privind protectia datelor cu caracter personal.

In raport de modificarile legislative in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, S.C. UMBRELLA FOR TWO S.R.L. se aliniaza prevederilor Regulamentului in raport si de Recomandarile si Ghidurile orientative ale grupurilor de lucru pentru implementarea Regulamentului.

Avand in vedere ca, de la 25 mai 2018, Regulamentul este direct aplicabil aducem la cunostinta clientilor nostri urmatoarele:

Prelucrarea datelor

Societatea UMBRELLA FOR TWO S.R.L. prelucreaza date cu caracter personal in scopul executarii unui contract, respectiv prestarea unui serviciu solicitat de catre client.

Pentru prestarea serviciului, datele colectate si prelucrate sunt cele necesare pentru incheierea contractului de prestare servicii si/ sau emiterea facturii fiscale. Datele personale colectate si prelucrate se refera la nume, prenume, nr. tel, adresa e-mail, data nasterii, nationalitate, orientare religioasa, statut marital, domiciliu, sex, semn zodiacal, trasaturi fizice, stil de viata, pregatire profesionala, trasaturi ale personalitatii, domenii de interes, pasiuni, conditii locative, profesie, venituri, loc de munca, fotografii, informatii carte de identitate (serie, nr, CNP)/pasaport, imagini si alte atasamente si documente (diploma de studii etc.)

Mentionam ca pentru a determina perioada pentru care vor fi prelucrate datele, luam in calcul durata contractuala pana la expirarea obligatiilor contractuale si termenele de arhivare, potrivit obligatiilor instituite de prevederile legale.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de tine ("legalitate,echitate si transparenta");
Datele sunt colectate in scopuri determinate, explicite si legitime si nu sunt prelucrate ulterior intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri ("limitari legate de scop");
Datele furnizate de client, colectate si prelucrate sunt adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate ("reducerea la minimum a datelor");
Datele sunt pastrate intr-o forma care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele;

Prelucrarea se realizeaza intr-un mod care asigura securitatea adecvata a datelor cu caracter personal, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale, prin luarea de masuri tehnice sau organizatorice corespunzatoare ("integritate si confidentialitate").

Societatea UMBRELLA FOR TWO S.R.L. este responsabila de securitatea adecvata a datelor cu caracter personal prelucrate ("responsabilitate").

Despre legalitatea prelucrarii

Este bine sa stii ca prelucrarea este legala numai daca si in masura in care se aplica cel putin una dintre urmatoarele conditii:

 • a fost dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice;
 • prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care esti parte sau pentru a face demersuri, la cererea ta, inainte de incheierea unui contract;
 • prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale care ii revine Societatii UMBRELLA FOR TWO S.R.L.

Drepturile tale

Regulamentul confera mai multe drepturi persoanelor carora li se prelucreaza date personale. Astfel, pe langa drepturile existente prevazute in legea 677/2001 privind protectia datelor personale, regasim in Regulament si dreptul la portabilitatea datelor sau pe cel de stergere a datelor.

Astfel, drepturile pe care le ai sunt:

 • Dreptul de acces inseamna ca ai dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu, datele cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele tale.
 • Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.
 • Dreptul la opozitie vizeaza dreptul de a te opune prelucrarii datelor tale personale atunci cand are loc prelucrarea ulterioara a datelor cu caracter personal ce are drept scop marketingul direct. Ai dreptul de a te opune prelucrarii in orice moment.
 • Dreptul la rectificare se refera la corectarea, in timp rezonabil, a datelor cu caracter personal inexacte. Rectificarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.
 • Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") inseamna ca ai dreptul de a solicita sa iti stergem datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; iti retragi consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; te opui prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale.
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in care persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegala, iar persoana se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea; in cazul in care Umbrella For Two SRL nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; in cazul in care persoana s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei respective.

Toate aceste drepturi pot sa fi exercitate printr-o cerere trimisa pe adresa de email [email protected], sau o cerere semnata si datata, transmisa la sediul nostru.

In plus, din 25 mai 2018, daca ai nemultumiri sau intrebari legate de prelucrarea datelor personale te poti adresa Responsabilului pentru protectia datelor/Imputernicitului pentru prelucrarea datelor la adresa [email protected].

Plangeri referitoare la prelucrarea datelor personale pot fi adresate Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

» Mai multe detalii despre Politica de protectie a datelor cu caracter personal (GDPR) gasiti in sectiunea dedicata aici.
» Pentru detalii legate de cookies puteti accesa Politica de cookies si de confidentialitate in sectiunea dedicata aici.

INCHIDE ×

Actualizata la 22 octombrie 2019

CAPITOLUL 1. SCOP

OBIECTIVE

Obiectul major al politicii de protectia datelor cu caracter personal este de a asigura conformitatea cu legislatia in domeniul protectiei datelor cu caracter personal si de a minimiza riscurile prin prevenirea incidentelor de protectia datelor cu caracter personal si reducerea impactului lor potential.

Obiectivele generale privind protectia datelor cu caracter personal sunt:

 • Cresterea competitivitatii serviciilor prin utilizarea de tehnologii si echipamente performante pentru activitatea privind protectia datelor cu caracter personal;
 • Dezvoltarea competentelor profesionale ale angajatilor privind protectia datelor cu caracter personal;
 • Identificarea, analizarea si evaluarea realista a riscurilor privind datele cu caracter personal;
 • Reducerea impactului negativ al unor potentiale riscuri privind protectia datelor cu caracter personal asupra activitatii firmei;
 • Asigurarea demonstrarii responsabilitatii Umbrella For Two SRL privind protectia datelor cu caracter personal, in special in ceea ce priveste implementarea masurilor tehnice si organizatorice adecvate pentru a demonstra conformitatea cu GDPR;
 • Indeplinirea integrala a cerintelor privind protectia datelor cu caracter personal aplicabile solicitate de parteneri;
 • Cresterea gradului de constientizare a importantei protectiei datelor cu caracter personal in randul angajatilor;
 • Asigurarea de planuri si resurse pentru supravietuirea si revenirea in cazul unor situatii de urgenta;
 • Asigurarea unor canale eficiente de notificare ANSPDCP si persoanele vizate privind incidente de securitate in domeniul protectiei datelor.

SCOP

Politica de protectia datelor cu caracter personal are ca scop stabilirea cadrului  de reglementare interna care implica prelucrari de date cu caracter personal precum si pentru asigurarea conformitatii cu normele si regulamentele in vigoare aplicabile. Acestea sunt obligatorii pentru toti angajatii Umbrella For Two SRL In acest sens, in activitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate, Umbrella For Two SRL asigura:

 • Prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate ale caror date sunt colectate de catre societate  si ale angajatilor sai, in conformitate cu prevederile legale;
 • Respectarea principiilor de protectia datelor in activitatile operationale ale societatii;
 • Transparenta in legatura cu categoriile de date cu caracter personal prelucrate in cadrul Umbrella For Two SRL, precum si in legatura cu scopurile prelucrarilor, destinatarii datelor cu caracter personal;
 • Drepturile persoanelor vizate: dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie, dreptul de a nu face obiectul unei decizii individuale bazate exclusiv pe prelucrare automata, dreptul de a depune plangere la o autoritate de supraveghere si dreptul de a se adresa justitiei;
 • Implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru garantarea drepturilor si libertatilor persoanelor fizice.

Personalul de specialitate si administrativ din cadrul Umbrella For Two SRL care prelucreaza date cu caracter personal are calitatea de persoana imputernicita de operator. 


CAPITOLUL 2. DOMENIUL DE APLICARE

Respectarea prevederilor prezentei politici este obligatorie pentru intreg personalul Umbrella For Two SRL.


CAPITOLUL 3. TERMENI SI DEFINITII

Datele cu caracter personal (Date) - orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana vizata); o persoana fizica identificabila este una care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un identificator cum ar fi un nume, un numar de identificare, date despre locatie, un identificator online sau unul sau mai multi factori specifici fizic, fiziologic, genetic, mental, economic, cultural sau social al acelei persoane fizice. 

Categorii speciale de date cu caracter personal – orice informatie care dezvaluie originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice sau apartenenta la sindicate, date genetice, date biometrice pentru identificarea unica a unei persoane fizice, de date privind sanatatea sau de date privind viata sexuala sau orientarea sexuala ale unei persoane fizice.

Prelucrarea datelor cu caracter personal (Prelucrare) - orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

Sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice set structurat de date cu caracter personal accesibile conform unor criterii specifice, fie ele centralizate, descentralizate sau repartizate dupa criterii functionale sau geografice.

Persoana vizata - o persoana fizica identificabila care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale. In cadrul Umbrella For Two SRL se pot prelucra urmatoarele categorii de date:

 1. ANGAJATI/ CANDIDATI/ - pentru datele prelucrate in scopul derularii relatiilor de munca/colaborare
 2. Angajati,colaboratori si clienti Umbrella For Two SRL (inclusiv persoanele fizice care desfasoara activitati in cadrul Umbrella For Two SRL in temeiul codului muncii) /membrii familiilor acestora - pentru datele prelucrate in scopuri de resurse umane;
 3. Vizitatori/angajati - pentru datele prelucrate in scopul monitorizarii/ asigurarii securitatii persoanelor, spatiilor si/ sau bunurilor publice/ private;
 4. Persoanele fizice, reprezentanti ai persoanelor juridice cu care Umbrella For Two SRL intra in contact in calitate de Clienti.

Operator - persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal. 

Persoana imputernicita de catre Operator (Imputernicit) - persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal in numele operatorului. 

Persoana autorizata sa prelucreze Date (Persoana autorizata) – Operatorul sau Imputernicitul sau persoanele care, sub autoritatea directa a Operatorului sau a Imputernicitului, sunt autorizate sa prelucreze Date. 

Parte Terta - o persoana fizica sau juridica, autoritate publica, agentie sau organism altul decat persoana vizata, operatorul, persoana imputernicita de operator si persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau a persoanei imputernicite de operator, sunt autorizate sa prelucreze date cu caracter personal.

Consimtamant - orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate.

ANSPDCP - Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.


CAPITOLUL 4. DOCUMENTE DE REFERINTA

 • Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE;
 • Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice;
 • Legislatia secundara – decizii ANSPDCP.
 • Legea nr. 190/2018 privind masuri de punere in aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor)

CAPITOLUL 5. PRINCIPIILE PRELUCARII DATELOR

Prelucrarea datelor cu caracter personal se supune urmatoarelor principii:

 • Legalitate, echitate si transparenta – datele vor fi prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de persoana vizata;
 • Limitari legate de scop – datele vor fi colectate in scopuri determinate, explicite si legitime si nu sunt prelucrate ulterior intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri;
 • Reducerea la minimum a datelor – datele vor fi adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate;
 • Exactitate – datele vor fi exacte si, in cazul in care este necesar, sa fie actualizate; trebuie sa se ia toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele cu caracter personal care sunt inexacte, avand in vedere scopurile pentru care sunt prelucrate, sunt sterse sau rectificate fara intarziere;
 • Limitari legate de stocare – datele vor fi pastrate intr-o forma care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele; datele cu caracter personal pot fi stocate pe perioade mai lungi in masura in care acestea vor fi prelucrate exclusiv in scopuri de arhivare in interes public, in scopuri de cercetare stiintifica sau istorica ori in scopuri statistice, sub rezerva punerii in aplicare a masurilor de ordin tehnic si organizatoric adecvate;
 • Integritate, disponibilitate si confidentialitate – datele vor fi prelucrate intr-un mod care asigura securitatea adecvata a datelor cu caracter personal, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale, prin luarea de masuri tehnice sau organizatorice corespunzatoare;
 • Responsabilitate – datele vor fi prelucrate cu respectarea principiilor sus-mentionate, iar Umbrella For Two va fi responsabil sa demonstreze aceasta respectare.

CAPITOLUL 6. REGULI GENERALE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Umbrella For Two urmareste efectuarea prelucrarilor de date cu indeplinirea urmatoarelor conditii de legalitate, dupa caz:

Consimtamantul - persoana vizata si-a dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice;

Executarea/Incheierea unui contract - prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract;

Obligatie legala - prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale care ii revine Umbrella For Two;

Interese legitime - prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime urmarite de Umbrella For Two sau de o parte terta, cu exceptia cazului in care prevaleaza interesele sau drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei vizate.

Interes vital- prelucrarea este necesara pentru a proteja interesele vitale ale persoanei vizate sau ale altei persoane fizice.

Interes public - prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau care rezulta din exercitarea autoritatii publice cu care este investit operatorul.

In toate cazurile, la momentul obtinerii datelor, Umbrella For Two va informa Persoana vizata despre:

 • identitatea Operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul;
 • scopul in care se face Prelucrarea datelor, precum si temeiul juridic (daca prelucrarea se face in temeiul intereselor legitime, se va face referire la acestea);
 • existenta dreptului de a-si retrage consimtamantul atunci cand prelucrarea se intemeiaza pe consimtamant si nu mai exista alt temei de prelucrare;
 • destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor;
 • daca furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza;
 • existenta drepturilor prevazute de lege pentru Persoana vizata, precum si conditiile in care pot fi exercitate;
 • intentia de a transfera datele in afara UE sau catre o organizatie internationala, precum si mentionarea garantiilor aplicabile;
 • perioada de stocare a datelor sau criteriile utilizate pentru a o determina;
 • informatii despre existenta unui proces decizional automatizat, daca este cazul, precum si informatii utile legate de logica utilizata si importanta prelucrarii;
 • orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a ANSPDCP, tinand seama de specificul Prelucrarii. 

In cazul in care Umbrella For Two nu obtine datele direct de la Persoana vizata, Umbrella For Two va furniza acesteia informatiile prevazute mai sus, cu respectarea urmatoarelor termene:

 • intr-un termen rezonabil dupa obtinerea Datelor, dar nu mai mare de o luna, tinandu-se seama de circumstantele specifice in care sunt prelucrate Datele;
 • daca Datele urmeaza sa fie utilizate pentru comunicarea cu Persoana vizata, cel tarziu in momentul primei comunicari catre persoana respectiva;
 • daca se intentioneaza divulgarea Datelor catre un alt destinatar, cel mai tarziu la data la care acestea sunt divulgate pentru prima oara.

Durata de Prelucrare este limitata in functie de termenele de retentie ale datelor raportat la scopul pentru care au fost colectate datele pentru activitatile de prelucrare.

6.1. Reguli speciale de Prelucrare

6.1.1. Prelucrarea in scop de reclama / marketing / publicitate a Datelor Clientilor:

6.1.2. Prelucrarea Datelor apartinand partilor terte:

In cazul operatiunilor desfasurate de Umbrella For Two cu parti terte, Umbrella For Two obtine consimtamantul persoanelor vizate / furnizeaza informatiile cu privire la Prelucrare prin INFORMAREA INITIALA- parte integranta din acordul de prelucrare, anterior initierii oricaror prelucrari de Date.

6.2. Metode de monitorizare in cadrul Umbrella For Two

A. Supravegherea video:
Are ca scop asigurarea pazei si protectiei persoanelor, bunurilor si valorilor, a imobilelor si a instalatiilor Umbrella For Two

 • Prevenirea si combaterea savarsirii infractiunilor, precum si a imprejmuirilor afectate acestora, si/sau realizarea unor interese legitime, cu conditia sa nu se prejudicieze drepturile si libertatile fundamentale sau interesul persoanelor vizate.
 • Prelucrarea vizeaza orice imagine care permite identificarea directa sau indirecta a persoanelor fizice;
 • Camerele de supraveghere video sunt amplasate in locuri vizibile si sunt semnalizate corespunzator;
 • Prelucrarea Datelor salariatilor prin mijloace de supraveghere video (de ex. casierie, tezaur, casete valori) este permisa pentru indeplinirea unor obligatii legale exprese (asigurarea pazei si protectiei bunurilor inclusiv prevenirea si combaterea savarsirii infractiunilor) sau in temeiul unui interes legitim, cu respectarea drepturilor salariatilor, in special a informarii prealabile a acestora.

B. Asigurarea securitatii sistemului informational si a comunicarilor electronice in cadrul Umbrella For Two
Are ca scop protejarea informatiilor confidentiale, securitatea sistemelor informatice, prevenirea si/sau detectarea fraudelor, preintampinarii scurgerii informatiei care contine date cu caracter personal prin metoda excluderii accesului neautorizat la aceasta; preintampinarii distrugerii, modificarii, copierii, blocarii neautorizate a datelor cu caracter personal in retelele de  telecomunicatii si resursele informationale; respectarii cadrului normativ de folosire a sistemelor informationale si a programelor de prelucrare a datelor cu caracter personal; asigurarii caracterului complet, integru, veridic al datelor cu caracter personal in retelele de telecomunicatii si resurselor informationale; pastrarii posibilitatilor de gestionare a procesului de prelucrare si pastrare a datelor cu caracter personal, precum si protectia reputatiei Umbrella For Two. Vizeaza, de asemenea, urmarirea evolutiei amenintarilor aferente sistemelor informatice si mai ales riscurile de natura logica (intruziune, blocarea serviciilor, etc.); Prelucrarile vizeaza doar datele de trafic si datele de acces/transmitere a corespondentei;

 • Cu toate acestea, accesarea /monitorizarea datelor de continut este realizata numai in circumstante exceptionale temeinic justificate precum si in cazurile determinate de necesitatea indeplinirii unor prevederi legale;
 • Angajatii vor fi informati la angajare, precum si ori de cate ori este cazul, despre modul de utilizare a conexiunii la internet si e-mail, precum si despre exceptiile aplicabile. 

C. Controlul de acces in cadrul Umbrella For Two al angajatilor,clientilor, vizitatorilor:
Are ca scop asigurarea unui control al accesului in cadrul Umbrella For Two si datele obtinute in urma acestei prelucrari nu vor fi utilizate in alte scopuri subsecvente.

Durata de prelucrare a Datelor monitorizate in cadrul Umbrella For Two:
In vederea scopurilor mentionate la punctele A, B, C, Umbrella For Two va prelucra Datele pe parcursul relatiei cu Persoana Vizata sau pe perioada impusa de prevederile legale si documentata in Nomenclatorul Arhivistic si procedurile operationale aplicabile fiecarui departament in parte. 

Ulterior incheierii operatiunilor de Prelucrare a Datelor, in scopurile pentru care au fost colectate, acestea vor fi arhivate de catre Umbrella For Two pe durata de timp prevazuta in documentele normative interne, ulterior, la implinirea termenului de stocare, fiind distruse astfel cum este precizat in procedura aplicabila.


CAPITOLUL 7. DREPTURILE PERSOANEI VIZATE

Toate aceste drepturi pot sa fi exercitate printr-o cerere trimisa pe adresa de email [email protected], sau o cerere semnata si datata, transmisa la sediul nostru.

In plus, din 25 mai 2018, daca ai nemultumiri sau intrebari legate de prelucrarea datelor personale te poti adresa Responsabilului pentru protectia datelor/Imputernicitului pentru prelucrarea datelor la adresa [email protected].

Plangeri referitoare la prelucrarea datelor personale pot fi adresate Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Dreptul de acces la Date
Orice Persoana vizata are dreptul de a obtine de la Umbrella For Two, atunci cand aceasta actioneaza in calitatea sa de Operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de aceasta, iar in caz afirmativ, se vor furniza informatiile referitoare la: scopurile prelucrarii; categoriile de date vizate; destinatarii sau categoriile de destinatari ale datelor, in special destinatari din tari terte sau organizatii internationale; acolo unde este posibil, perioada pentru care se preconizeaza ca vor fi stocate datele cu caracter personal sau, daca acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili aceasta perioada; existenta dreptului de a solicita Umbrella For Two rectificarea sau stergerea datelor ori restrictionarea prelucrarii lor sau a dreptului de a se opune prelucrarii; dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere; daca datele nu sunt colectate de la persoana vizata, orice informatii disponibile privind sursa acestora; existenta unui proces decizional automatizat, precum si informatii pertinente privind logica utilizata si importanta preconizate ale unei astfel de prelucrari pentru persoana vizata.

Dreptul de rectificare
Persoana vizata are dreptul de a obtine de la Umbrella For Two in calitate de operator de date, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care o privesc.
Tinandu-se seama de scopurile in care au fost prelucrate datele, persoana vizata are dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.

Dreptul la stergerea datelor
Persoana vizata are dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care o privesc, fara intarzieri nejustificate, iar Umbrella For Two va avea obligatia de a sterge datele fara intarzieri nejustificate in cazul in care:

 • datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate
 • persoana vizata isi retrage consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea
 • datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal
 • persoana vizata isi exercita dreptul la opozitie in conditiile Regulamentului General pentru Protectia Datelor
 • datele trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale a operatorului

Umbrella For Two, in calitate de operator de date, poate refuza cererea de stergere a datelor in urmatoarele conditii:

 • prelucrarea este necesara pentru exercitarea dreptului la libera exprimare si la informare;
 • prelucrarea este necesara pentru respectarea unei obligatii legale aplicabile operatorului;
 • prelucrarea este necesara in scopuri de arhivare in interes public, in scopuri de cercetare stiintifica sau istorica ori in scopuri statistice, in conditiile Regulamentului General pentru Protectia Datelor, in masura in care exercitarea dreptului poate face imposibila sau sa afecteze in mod grav realizarea obiectivelor prelucrarii respective;
 • prelucrarea este necesara pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Daca iti doresti sa iti rezervi dreptul ca datele tale personale sa fie sterse ("dreptul de a fi uitat"), te rog sa trimiti un email pe adresa [email protected].

Dreptul la restrictionarea prelucrarii
Persoana vizata are dreptul de a obtine din partea Umbrella For Two in calitate de operator de date restrictionarea prelucrarii in urmatoarele cazuri: persoana vizata contesta exactitatea datelor, pentru o perioada care ii permite operatorului sa verifice exactitatea datelor; prelucrarea este ilegala, dar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor; Umbrella For Two nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; persoana vizata s-a opus prelucrarii, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.

Dreptul de opozitie
Persoana vizata are dreptul:

 • de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei Prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, Prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza decat daca exista motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra drepturilor persoanei vizate sau daca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
 • de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie Prelucrate in scop de marketing direct, inclusiv in ceea ce priveste crearea de profiluri in acest scop.

Dreptul la portabilitatea datelor
Persoana vizata are dreptul de:

 • a primi datele cu caracter personal care o privesc si pe care le-a furnizat Umbrella For Two intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si
 • a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea Umbrella For Two caruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal, in cazul in care: (a) prelucrarea se bazeaza pe consimtamant sau pe un contract; si (b) prelucrarea este efectuata prin mijloace automate. 

In exercitarea dreptului sau la portabilitatea datelor, persoana vizata are dreptul ca datele sale sa fie transmise direct de la un operator la altul acolo unde acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic. 

In plus fata de drepturile de mai sus, Persoana vizata mai are si urmatoarele drepturi:

 • de a nu fi supus unei decizii individuale (dreptul de a cere si de a obtine: (1)retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei activitati de prelucrare a datelor efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte; (2) reevaluarea oricarei alte decizii luate in privinta sa , care o afecteaza in mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei activitati de prelucrare care indeplineste conditiile prevazute la punctul (1));
 • de a se adresa justitiei si ANSPDCP.

CAPITOLUL 8. ACTIVITATTILE DE PRELUCRARE A DATELOR REALIZATE IN BAZA UNUI CONTRACT DE PRESTARI SERVICII 

In cazul activitatilor de prelucrare a datelor in baza unui Contract de prestari servicii incheiat intre Umbrella For Two si un prestator/ furnizor/ partener, este necesar sa se respecte urmatoarele conditii:

 • contractul se incheie in scris;
 • contractul contine clauze specifice privind Prelucrarea Datelor, pentru urmatoarele situatii:
 1. In cazul in care prestatorul are calitatea de Operator, in contract se vor insera clauze standard;
 2. In cazul in care prestatorul are calitatea de Imputernicit, in contract se vor insera clauze specifice;
 3. In cazul in care prelucrarea presupune un transfer al Datelor in tari care, conform punctului 10 din prezentul document, nu asigura un nivel adecvat de protectie, se va insera in contract clauza referitoare la transfer.

In relatiile contractuale pe care Umbrella For Two le are cu diversi prestatori/furnizori de servicii, departamentele implicate in negocierea si incheierea contractelor trebuie sa aiba in vedere:

 • optarea pentru un prestator care prezinta garantii in ceea ce priveste masurile de securitate tehnica si organizatorice cu privire la activitatile de prelucrare ce vor fi efectuate (locatia serverelor, locatia de back-up, daca este cazul etc);
 • sa identifice daca prestarea serviciilor ce fac obiectul contractului care urmeaza sa fie incheiat presupune un transfer de date in afara UE (ex: date stocate de catre prestator pe servere aflate in SUA etc); 
 • sa introduca in contract clauzele specifice activitatilor de prelucrare de date cu caracter personal;
 • sa existe posibilitatea verificarii conformitatii furnizorului cu privire la respectarea masurilor de protectie a datelor (verificarea documentelor, expertiza, audit etc);

CAPITOLUL 9. TRANSFERUL DE DATE IN AFARA SPATIULUI ECONOMIC EURPOEAN

UMBRELLA FOR TWO NU TRANSFERA DATE CU CARACTER PERSONAL CATRE UN STAT TERT SAU IN AFARA UE.


CAPITOLUL 10. SECURITATEA ACTIVITATILOR DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL. INCIDENTE DE SECURITATE IN DOMENIUL PROTECTIEI DATELOR

Umbrella For Two aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea Datelor impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, in special daca Prelucrarea respectiva comporta transmisii de date in cadrul unei retele, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala. Aceste masuri asigura un nivel de securitate adecvat in ceea ce priveste riscurile pe care le reprezinta Prelucrarea, precum si in ceea ce priveste natura datelor care trebuie protejate.

Umbrella For Two are implementate politici de securitatea informatiei (Politica de Securitatea Informatiei, PSI /2018) care prezinta principiile de securitate si masurile care trebuie respectate in cadrul societatii pentru a mentine siguranta informatiilor, inclusiv a datelor cu caracter personal, a procesarilor si a sistemelor informatice la un nivel adecvat.

Incidentul in domeniul protectiei Datelor, stocate sau transmise, reprezinta orice eveniment care afecteaza confidentialitatea, integritatea sau disponibilitatea acestor date.

In principal, constituie incident de protectia datelor:

 • pierderea, sustragerea, inlocuirea, alterarea sau distrugerea neautorizata ori accidentala a datelor;
 • modificarea neautorizata si nejustificata a datelor;
 • accesul neautorizat la mediile pe care sunt stocate date.

Reprezinta risc de incident urmatoarele:

 • nerespectarea regulilor privind depozitarea, utilizarea sau distrugerea mediilor de stocare in uz pe care sunt pastrate date.
 • orice situatie de natura sa afecteze confidentialitatea, integritatea sau disponibilitatea datelor.

Orice incident de protectia datelor trebuie NOTIFICAT catre ANSPDCP in termen de 72h de momentul la care Operatorul a luat la cunostinta despre incident.

De asemenea, Umbrella For Two detine o procedura de securitate fizica privind accesul in sediile Umbrella For Two inclusiv pentru asigurarea sigurantei sediilor si bunurilor aflate in paza juridica a Umbrella For Two. Securitatea fizica se asigura prin desfasurarea neintrerupta a unor activitati/actiuni efectuate in scopul asigurarii unui nivel de securitate adecvat specificului activitatii fiecarui obiectiv al companiei cat si pentru adaptarea permanenta la conditiile de mediu in care isi desfasoara societatea activitatea.

INCHIDE ×